Draag bij aan het boek De regels en de rek!

Misschien heb je het al gelezen in de 7Zebra’s-Nieuwsbrief: binnenkort brengen we een boek uit! Over de regels en de rek. In dit boek laten we aan de hand van verschillende soorten regels en rek zien hoe je ruimte maakt voor initiatief. Met praktijkvoorbeelden en aandacht voor allerlei beren die je op je weg kunt tegenkomen. De miniversie van het boek geeft een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Met jouw bijdrage zorgen we dat het boek er komt!

Om te zorgen dat het boek kan worden uitgegeven hebben we hulp nodig. Vandaar dat we een crowdfundingcampagne gestart zijn via Voorjebuurt.nl. Super als je met jouw bijdrage de realisatie van het boek mogelijk maakt. Op de website van Voorjebuurt zie je wat wij je als tegenprestatie te bieden hebben.

Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren welke rek er in regels zit. Wie weet ken je mensen die wel wat inspiratie op dat gebied kunnen gebruiken… Geef het boek aan je collega’s (leuk voor in het kerstpakket!) of plan een regel-reksessie in met je afdeling. Alle varianten op maat zijn mogelijk (info@deregelsenderek.nl). banner_745x396px

Dit bericht is geplaatst in 7Zebra’s in de praktijk, Inspirerende publicaties, Wat vindt 7Zebra's?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *