Anita van de Looij

Je kunt bij mij terecht als je op zoek bent naar een ervaring die inspireert (of motiveert) om de samenleving een beetje beter te maken. Daar waar het schuurt, je paradoxen vindt en aandacht nodig is ben ik op mijn best.

Samen zoeken we de verhalen die ons raken, de goede voorbeelden uit de praktijk. We ontlenen betekenis aan die verhalen en bouwen een prachtige nieuwe werkpraktijk voor de toekomst. Steeds met het einde helder voor ogen. Dat bouwen doen we samen. Hands-on sta ik naast je, want samen fixen we het.

Ik ga met boswachters op safari in de stad, wandel met een routekaart door de Omgevingswet, feest in het activeringscentrum, bouw een TomTom voor inwoners in het sociaal domein. En op speciaal verzoek begeleid ik coachingstrajecten met beeldende kunst.

Anderen vertellen over mij: ‘Anita brengt rust en geborgenheid met een gezonde dosis lichtheid en humor. Anita is wonderwel van alle mensen en alle markten thuis.’

Anita's zebraprint

  • Veranderkundige, Geoloog, Hydroloog (drs. ing.)
  • Leerschool als manager en veranderaar bij waterschap en gemeente
  • Oprichter van ‘ontregelbureau met betekenis’
  • Ontdekkingsreiziger in het land van een ander samenspel voor een gezonde leefomgeving
  • Inzetbaar voor: ontwerpen en begeleiden van veranderingsprocessen, verbeelding van nieuwe werkpraktijken, ontwerpen van concepten die mensen mee op pad nemen, participatietrajecten, werksessies, vertrouwen dat het goed komt.

Contact leggen met Anita

Telefoon: 06 204 332 58
Site by Alsjeblaft!