Jessica van Koert

Ik (f)luister ideeën. Dat luistert nauw. Wat ik in gang zet moet aansluiten bij wat er is. En tegelijkertijd vernieuwing inluiden.

Het is heel persoonlijk en ambachtelijk.

• Onbevangen waarnemen, kijken als het kind
• Horen wat (niet) wordt gezegd
• De woorden proeven die mensen gebruiken
• Tussen de regels door de openingen vinden om de samenleving ‘mooier’ te maken

Ik ben zelf het instrument. Vind ik de toon die deze opdrachtgever, dit team aanspreekt? Welke snaar mag ik raken? Ik teken en schrijf continu in m’n schrift en aan de keukentafel. Ik google op talen en bronnen. Ik communiceer met mode. Wat ik voor elkaar wil krijgen, gaat altijd verder dan de vraag.

Iedere dag opnieuw ben ik blij dat ik de ruimte neem en krijg om kleur te brengen, een andere smaak, een ander geluid, een andere vorm dan verwacht. En dat mijn ABC – Aandacht, Bemoediging, Creativiteit – voor velen aanstekelijk werkt. Mijn ideeën(f)luisteren geeft hen simpelweg de energie om zich uit te spreken over vraagstukken die hen aan het hart gaan. Om hun nek uit te durven steken en zelf te ervaren hoe dat uitpakt. Dat motiveert mij om altijd klaar te staan. Ook als de opdracht ‘klaar’ is.

“Voor jou is alles mogelijk, jij creëert ruimte om onze dromen waar te maken”, zeggen klanten en kameraden over mij. “Je luistert goed naar wat wij echt willen. Je zit vol met ideeën om ons naar dat resultaat te leiden. Je bent creatief en aards tegelijk. Een goed idee geef jij onmiddellijk handen en voeten.” Zo is het. Als de wilskracht er is, dan ben ik er. Om lastige vraagstukken behapbaar te maken, om mensen in beweging te brengen en het beste uit een team te halen.

Jessica's zebraprint

  • Neerlandicus
  • Leerschool bij Justitie, Rijksvoorlichtingsdienst, Verkeer en Waterstaat en adviesbureau B&A.
  • Inzetbaar als Ideeën(F)luisteraar tijdens de begeleiding van veranderprocessen, (team)coaching en realisatie van producten.

Contact leggen met Jessica

Telefoon: 06 551 328 27
Site by Alsjeblaft!