Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Kip

Hoi! Mijn naam is Kip. Ik woon bij Lisanne en ga vaak met haar mee op pad.

Ze zeggen dat ik goed ben in contact maken met mensen. Ik ben daar ook in getraind. Het zal wel komen door mijn verschijning. Ik ben een beetje log en wollig. Een kruising tussen een Berner Senner en Newfoundlander. Als ik binnenkom met mijn vrolijke baas, begint het zonnetje meestal te schijnen. Bijvoorbeeld in een buurthuis, op een jongerenplek, of bij een opvang. Ze vinden me een leuke lobbes. Mensen zijn mensen, ik kan met iedereen overweg en laat me niet snel gek maken. Dat schijnt in deze stressvolle tijd nogal belangrijk te zijn.

Site by Alsjeblaft!