“In- en uitzoomen”

Marte Kappert

Nieuwsgierig ben ik naar hoe het ook of anders kan. Door uit te zoomen naar het grotere plaatje, en in te zoomen op concrete situaties. Met gevoel voor verhouding en oog voor detail. Want balans in het kleine en het grote is voor mij essentieel.

Situaties en (gedrags-)patronen doorzie ik snel. In samenspraak help ik ontrafelen wat er aan de hand is en situaties van verschillende kanten te bezien. Door gedachten en ideeën te structureren en bepalende lijnen helder te maken.

Uitdagingen die me grijpen, pak ik enthousiast op. Om te doorgronden wat écht werkt. Het geeft mij energie om dat wat zichtbaar wordt om te zetten naar aanstekelijke aanpakken en concrete acties. Aanpakken die houvast bieden én uitnodigend zijn om samen stappen te zetten. Met momenten gericht op ontmoeting en verbinding, met oog voor wat de mensen drijft met wie ik optrek.

Eigentijdse democratie (DemoCreatie) en gelijkwaardig samenspel in de fysieke leefomgeving gaan me aan het hart. Of het nu gaat om Kustontmoetingen, Stadsgesprekken of het maken de Inspiratiegids voor Participatie Omgevingswet. En via de Delfshaven Coöperatie breng ik zelf coöperatieve gebiedsontwikkeling in de praktijk.

Anderen zeggen over mij: ‘Marte is vol energie en niet bang om te DOEN.’ ‘Haar creativiteit en ondernemendheid werken aanstekelijk.’ ‘Marte maakt het onmogelijke mogelijk met haar onweerstaanbare mix van charme, intelligentie, sensitiviteit, daadkracht en energie!’.

Marte's zebraprint

  • Weet veel van mens- en organisatieontwikkeling, veranderkunde en participatie
  • Inzetbaar voor strategisch ontwerp van samenspel bij maatschappelijke uitdagingen en het vertalen van veranderkundige concepten naar aanstekelijke en concrete aanpakken.
  • Actief als bewegingmaker, netwerker, procestrekker en realisator.
  • Beleid, Communicatie en Organisatie, Vrije Universiteit Amsterdam
  • Communicatieadviseur en procesmanager, Gemeente Utrecht
  • Metropoolopleiding, Nederlandse School voor Openbaar Bestuur

Contact leggen met Marte

Telefoon: 06 415 066 04
Site by Alsjeblaft!