Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

Voor een bijzonder traject maken we graag tijd.

7Zebra’s
Kamer van Koophandel: 64850757
info@7zebras.nl

Ben je op zoek naar een specifieke zebra? Je vindt hun contactgegevens hier.

7Zebra’s en privacy

Wij vinden het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met jouw gegevens en zijn ons bewust van de Europese regelgeving (AVG) op het gebied van privacy. Dat betekent dat wij als collectief geen gegevens van onze relaties opslaan.

  • We slaan uitsluitend bedrijfsgegevens van onze klanten op, geen privégegevens.
  • Onze nieuwsbrief sturen wij uitsluitend naar mensen waar wij een persoonlijke relatie mee hebben. Mocht je de nieuwsbrief ontvangen en geen interesse (meer) hebben, dan vind je in iedere nieuwsbrief een link om je af te melden.
  • Onze boekhouder kan alleen de zakelijke gegevens van onze opdrachtgevers en -nemers inzien en bewaart die volgens de AVG regels.
  • Ons webhosting-partner kan alleen de zakelijke gegevens van onze opdrachtgevers en -nemers inzien en bewaart die volgens de AVG regels.
  • Op de website werken wij alleen met de officiële analytische cookies van Google Analytics, zodat we kunnen zien welke doelgroepen onze website bezoeken en welke informatie bekeken wordt.
Site by Alsjeblaft!