Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

03-09-2021 – Wat is de typische Dommelse wijze van samenwerken met het gebied? Medewerkers van het waterschap maakten het concreet en leggen het uit!

Op basis van bestaand beleid, gesprekken met het bestuur én een verkenning van Dommelse praktijkvoorbeelden van participatie, vormde het waterschap een participatievisie met heldere uitgangspunten over waarom het belangrijk is om met de omgeving samen te werken. Hóe je dat doet werd gevat in de praktische bouwstenen voor collega’s om aan participatie te werken. Op een manier die flexibel is én tegelijk helder en herkenbaar voor de omgeving.

Omdat er online wordt gewerkt, geeft het waterschap het materiaal en de visie digitaal in handen via een filmpje. Waarin de betrokken collega’s uitleggen welke waarde het materiaal voor hùn heeft. Een mooie manier om in deze digitale tijden toch een persoonlijke boodschap en motivatie mee te geven:

Site by Alsjeblaft!