Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

01-12-2021 – In het samenspel tussen overheid en samenleving is luisteren een essentiële randvoorwaarde. Daarom trokken niet alleen kinderen, maar ook Brabantse bestuurders de laarzen aan om te waden over het Waadpad. Een beleefkunstwerk om het water te ervaren en oplossingen voor klimaatverandering te doordenken.

De gemeenschap van het Brabantse Sint-Oedenrode legde het Waadpad zelf aan. Een voettocht door natuur en landschap. Een Beleefkunstwerk met educatieve stations en een waterlaboratorium. Ontworpen door Sannah Beltzer. Om te ervaren hoe een groen gebied in een redelijk verstedelijkte omgeving, het water langer kan vasthouden en schoner kan worden. Het Waadpad is nu een plek om water te ervaren en om over de gevolgen van klimaatverandering te leren. Door letterlijk met de voeten in het water over een spannend pad door de natuur te lopen. Met spullen waardoor je de omgeving letterlijk anders gaat ervaren: onder water kijkend, door andere ogen kijkend, in het kleinste detail en luisterend naar vijvermuziek. Ook ervaren? Bekijk het hier.

Site by Alsjeblaft!