Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

24-03-2022 – Denk jij erover een burgerforum te organiseren? En kun je wat hulp gebruiken? Kom dan naar het Doe-het-zelf-LAB! Op woensdag 9 juni helpen we je om voor jouw praktijk en aan de hand van 5 stappen een goede opzet te maken. Boo van der Vlist uit de gemeente Den Haag vertelt over haar ervaringen om burgerfora als participatieve werkvorm in te zetten.

Meer weten? Bekijk hier het Programma Doe-het-zelf-LAB 9 juni. Meedoen of vragen? Neem dan contact op met Marte of Lisa.

Site by Alsjeblaft!