Boukje Keijzer

Ik geloof dat alles mogelijk is. Ook als het nog nooit gedaan is. Ook daarin lijk ik op Pippi Langkous :-)

Ik hoor waar mensen naar verlangen en schets een nieuwe horizon. Een aanlokkelijk perspectief, dat ook bereikbaar is. Door er een gedegen proces bij te ontwerpen, waarin we stap voor stap toewerken naar de stip die we samen zetten. En bij elke stap groeit het (zelf)vertrouwen dat jij het bent die dit kan realiseren.

Jij maakt het verschil.

Ik help je op weg door met je te ontrafelen waar je écht naartoe wilt en wat je tegenhoudt om er te komen. Mijn politiek-bestuurlijke sensitiviteit en wetenschappelijke achtergrond komen daarbij goed van pas. Ik weet hoe de hazen lopen in het publiek domein. En ik neem een flinke dosis creativiteit mee, net als een enorme hoeveelheid aanstekelijke energie en het vermogen om complexe zaken te vertalen naar heldere visualisaties.

De beren op de weg die we tegenkomen ga ik te lijf met openheid, optimisme, oplossingsgerichtheid en overtuigingskracht. En met de methodiek De regels en de rek die ik heb ontwikkeld (zie deregelsenderek.nl)

“All in” is mijn motto. Ik zet alles wat ik ben vol in. Voor een mooiere duurzame wereld, met extra aandacht voor mensen die moeite hebben om zich in die wereld te redden. Ik prijs mij gelukkig dat ik een hechte kudde zebra’s om me heen heb, die daarin samen met mij willen optrekken.

Mijn rol als zebra? Volgens anderen: “Een durfal, van alle markten thuis”, “Creativiteitskanon”, “Boukje straalt energie en warmte uit, waardoor mensen in hun kracht gaan staan.” Elke zebrakudde kent een dominante merrie die de kudde in beweging houdt en de samenwerking met andere diersoorten zoekt. Die rol vervul ik graag.

Boukje's zebraprint

  • Gepromoveerd sociaal psycholoog en communicatiewetenschapper.
  • Leerschool bij de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en adviesbureau B&A.
  • Volg mijn pad van bewuste ontwikkeling op Venwoude.
  • Inzetbaar als ontwerper, trekker en duwer van processen, inspirator, horizonverlegger, egomanager en ontregelaar.

Contact leggen met Boukje

Telefoon: 06 145 980 81
Site by Alsjeblaft!