Jose Boom

Buiten gebaande paden denken is mijn tweede natuur. Bij mij is niets vormvast of voorspelbaar. Ik beweeg met je mee, met wat er nodig is en ga niet voorbij de praktische aspecten van het werk.

Ik heb een heldere kijk op hoe het anders kan, van strategie tot concrete uitwerking. Met 7Zebra’s werk ik aan opgaven waarmee de samenleving echt vooruit kan. Ik maak systemen en patronen inzichtelijk, en verras je met een ander perspectief.

Met 20 jaar ervaring als (programma)manager en adviseur in de gezondheidszorg laveer ik soepel tussen politiek, bestuurlijke context en uitvoeringsvragen. Door mijn ervaring vanuit verschillende posities in verschillende organisaties zie ik snel waar het knelt en wat er op mensen afkomt als je daar iets aan verandert. Ik help je complexe vraagstukken te vereenvoudigen met creativiteit en Design Thinking en denk met je mee in mogelijkheden.

Ontregelbus
Word je gek van de regels en de bureaucratie in jouw organisatie? Ik ontrafel en ontregel, zodat het weer draait waar het om moet gaan. Samen met Boukje Keijzer trek ik met de ontregelbus door het land. Daarbij gebruiken we een beproefde ontregelmethodiek. Stap voor stap wordt zo toegewerkt naar een situatie waarin regels en rek beter in balans zijn.
https://www.deregelsenderek.nl/ontregelbus/

Jose's zebraprint

  • Praktisch opgeleid als verpleegkundige
  • Brede theoretische basis als gezondheidswetenschapper, epidemioloog, leidinggevende, veranderkundige en organisatiestrateeg.
  • Ervaring o.a. in ziekenhuis, GGD, RIVM, Bevolkingsonderzoek Nederland, en verschillende ICT-implementatie projecten in de zorg
  • Oprichter van BuroBoom
  • Inzetbaar bij veranderopgaven, organisatiestrategie opdrachten, interim -en projectmanagement, ICT-implementatie en ontregelaar.

Contact leggen met Jose

Telefoon: 06 837 837 71
Site by Alsjeblaft!