Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

De praktijk als uitgangspunt, geen luchtkastelen

Echte verhalen vormen de inspiratie voor beleid.

“De Zebra’s hebben ongelooflijk mooi werk verricht door hun onconventionele aanpak. Ingrediënten: intelligentie, kennis, creativiteit en grote sociale vaardigheid. Alle sessies zijn creatief opgezet, waardoor mensen het leuk en waardevol vonden om mee te denken. Een aantal is zelfs gebleven als ambassadeur van de inspiratiegids participatie. Ook de vertaling van ideeën naar producten heeft 7Zebra’s heel sterk gedaan. De online inspiratiegids wordt daardoor goed gelezen en alle materialen worden goed gebruikt. Kennis en inspiratie worden in het land doorgegeven. Dat komt doordat de Zebra’s verbinders en bruggenbouwers zijn. Die wil je er graag bij hebben in je project.”

Linda Bartman
Strategisch communicatieadviseur en projectleider
Aan de slag met de Omgevingswet

Dit artikel is een bijdrage van Marte Kappert

Site by Alsjeblaft!