Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Duurzame verbintenissen, geen vluchtige contacten

Met elkaar, opdrachtgevers en partners.

“Hier ligt de kust, een kantlijn van zand.”
Ingmar Heytze, Kustlied

Het project Bescherm de Kust was een geweldige ervaring: meer dan 100.000 mensen namen de verantwoordelijkheid voor het ‘koesteren’ van het kustgebied en riepen de minister op om onze unieke Nederlandse kust open en mooi te houden.

We organiseerden met de Bescherm de Kust partners Kustontmoetingen om elkaar te inspireren en in actie te blijven. ‘Wat gaat jou aan het hart en waar wil je je hard voor maken’? Zo’n 400 bezorgde Nederlanders en Belgen waren erbij en vertelden over hun persoonlijke drijfveren. Zij werkten hun ideeën uit in vervolgbijeenkomsten. Wij maakten met hen kustagenda’s. Een feest, want Kustbeschermers zijn duizendpoten. Met elkaar vertegenwoordigen zij een indrukwekkend kapitaal aan kennis en kunde, talenten en vaardigheden. Gedeeld is de passie voor de kust. De emoties zitten diep. “De kust is niet van ons. Wij zijn van haar.”, schrijft dichter Ingmar Heytze in het kustlied dat hij speciaal voor Bescherm de Kust maakte en door kustbeschermers is vertolkt. Zij blijven elkaar ontmoeten om samen acties te ondernemen via het forum.

“In 2016 hebben we geweldig geïnspireerd mogen samenwerken met Bureau 7Zebra’s in het project www.beschermdekust.nl. We kregen te maken met een ware explosie van creativiteit, gecombineerd met uiterst efficiënt projectbeheer. Het resultaat waren drie onvergetelijke kustconferenties, die in belangrijke mate hebben bijgedragen aan het succes van het burgerinitiatief Bescherm de Kust. Kortom, 7Zebra’s bedankt, mede dankzij jullie blijft de Nederlandse kust mooi en natuurlijk!!!”

Dr. Arne M. Heineman
Programmamanagement Landschapimpuls – Streek- en Kustconferenties
Vereniging Natuurmonumenten

Dit artikel is een bijdrage van Marte Kappert

Site by Alsjeblaft!