Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Doe en ervaar het zelf

2019-11-20 h3. 7Zebra’s geeft opdrachtgevers de hoofdrol. Stelregel van 7Zebra’s is dat verantwoordelijkheden en relaties nooit uitbesteed mogen worden. De zebra’s creëren belevenissen als mijlpalen waar niemand om heen kan en wil.

Werken met een zebra betekent uitgedaagd en bemoedigd worden om het zelf te doen. Opdrachtgevers worden gefaciliteerd met gespreksmateriaal. En oefenen met werkvormen om zelf het verrassende gesprek aan te gaan met spelers die het eindresultaat mede bepalen: maatschappelijke organisaties, vrijwilligers, bewoners, ondernemers, wetenschappers, kunstenaars en medeoverheden. Zij doen vaardigheden en ervaringen op die doorwerken als de zebra’s al lang zijn vertrokken.

Site by Alsjeblaft!