Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Waardeer wat er is

2019-11-20 h3. 7Zebra’s is een gouddelver. Iedere organisatie zit op goud, alleen wordt het vaak niet gezien. 7Zebra’s is wars van weer een nieuw circus zonder aansluiting met wat was en is. Alles is er al.

De zebra’s frissen ieders geheugen op door kennis en ervaring bij elkaar te brengen, die relevant is voor de opdracht. Voor hen is het een uitdaging om te speuren naar ambities en visies, feiten en cijfers, afspraken en besluiten, interne en externe relaties, meningen en sentimenten, voor- en tegenstanders. Om uit die informatieberg rode draden te trekken en deze toegankelijk te presenteren. 7Zebra’s creëert overzicht en inzicht in de huidige situatie ten opzichte van de gewenste. Daardoor worden vervolgstappen snel duidelijk.

Site by Alsjeblaft!