Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Weet waar je aan begint

2019-11-20 h3. 7Zebra’s maakt het niet makkelijk, wel spannend en leuk! Een proces met 7Zebra’s is onomkeerbaar en zeker niet vrijblijvend. Stenen gaan vanzelf rollen. Een zebraproces is vaak voertuig voor een grotere verandering, zorgt voor fricties en lawines.

Zebra’s weken mensen los uit hun dagelijkse doen en laten en schuwen de confrontatie niet, om het maatschappelijke resultaat te bereiken dat de opdrachtgever voor ogen staat. Zij brengen energie, beweging en speelsheid. Met rust en bezinning als tegenwicht. Zij scheppen in ieder proces condities voor de opdrachtgever om door te gaan als de kudde vertrekt. 7Zebra’s introduceerde de strippenkaart om als sparringpartner, of (team) coach in de buurt te blijven als een opdracht is afgerond.

(Foto: Saul Frelink)

Site by Alsjeblaft!