Uitdagingen

7Zebra’s creëert ruimte voor overheid, ondernemers, partners en inwoners om samen maatschappelijke uitdagingen op te pakken.

lees meer ››

Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Zet vormkracht en maatwerk in

2019-11-20 h3. 7Zebra’s laat zien dat een open, creatieve benadering tot resultaat leidt. Wie meent dat een visie, nota, kader, programma, handreiking gewoon verschijnt in de vorm van een rapport komt bij 7Zebra’s bedrogen uit.

Zebra’s spelen met taal en vorm om de boodschap te brengen en te versterken, waardoor bewustwording en urgentie kunnen ontstaan. Zij werken samen met vormgevers, filmers, marktonderzoekers en andere creatieve geesten, die midden in de samenleving staan. Vraag zebra’s niet om een blauwdruk van een veranderproces of om een vastomlijnde trainingsmodule. 7Zebra’s bouwt ieder traject op maat, aandachtig, samen met betrokkenen. Dat luistert nauw. Want veranderen heeft niet met systemen te maken, maar met mensen.

Site by Alsjeblaft!