Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Economie – ruimte voor ondernemerschap

Vrijetijdseconomie, circulaire economie, sociale economie, inkomen en arbeidsmarkt. Economische ontwikkelingen en belangen maken deel uit van de kijk op de fysieke leefomgeving en sociale samenhang. Voor 7Zebra’s speelt de economische dimensie in uiteenlopende opdrachten. Soms is economie het vertrekpunt van een opdracht.

Ruimte voor ondernemerschap
Om welk domein het ook gaat – sociaal of fysiek – ondernemerschap krijgt ruim baan. Overheden jagen duurzame initiatieven aan, stimuleren en faciliteren. Nieuwe initiatiefnemers pakken de ruimte die de Omgevingswet biedt. Maatschappelijk resultaat is het leidende principe. De tijd dat producten en diensten werden gefinancierd ligt achter ons. Output heeft plaatsgemaakt voor outcome. 7Zebra’s introduceerde maatschappelijk aanbesteden als methodiek om op een eigentijdse manier met partners afspraken te maken over dat maatschappelijk resultaat.

Site by Alsjeblaft!