Mens en organisatie – jij maakt het verschil

Verandering begint bij de persoonlijke gedrevenheid van mensen, die andere stappen gaan zetten, vaak tegen de ‘gevestigde orde’ in. De kracht ervan wordt bepaald door ieders persoonlijke gedrevenheid en door organisatie- en politieke belangen. 7Zebra’s creëert ruimte om patronen te doorbreken en samen al doende nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Jij maakt het verschil
Talloze vraagstukken schreeuwen om aandacht en duurzame oplossingen. De complexiteit ervan is soms overweldigend. Waar te beginnen? Het begint bij jou! Bij de vraag of je je laat raken, en bereid bent om je focus te richten op wat nodig is. En daar je eigen kwaliteiten en positie voor in wilt zetten. Daar waar persoonlijke betrokkenheid, urgentie en kwaliteiten elkaar raken, daar maken we samen het verschil.

Al doende leren
We kunnen het nog zo goed bedenken met elkaar, maar pas als we het gaan doen wordt de nieuwe realiteit voelbaar. Tijdens inspiratielezingen en workshops wordt duidelijk waar het mensen op hun werkplek echt om gaat; wat hen beweegt en in beweging laat komen. 7Zebra’s treft doel met powertalks over bijvoorbeeld partycipatie en werksessies over ‘de overbodige overheid’. We laten opdrachtgevers ondervinden hoe zij zelf het verschil kunnen maken. En hoe zij in (wisselende) teams en allianties zaken voor elkaar krijgen. Al doende leren ze samen hoe het ook anders kan. Ervaringen van anderen helpen om te – durven – doen. We ‘trainen on the job’. Vaak met de formule van een strippenkaart, waarmee naar behoefte uren afgenomen kunnen worden. We organiseren schoolreisjes naar plekken waar het gebeurt. Om met eigen ogen te zien en ervaren hoe een aanpak uitwerkt in de praktijk.

Site by Alsjeblaft!