Impact

7Zebra’s laat resultaat achter. Daarom is de impact van de zebrahoef ons handelsmerk. Deze footprint staat symbool voor de verandering die de zebra’s in gang zetten.

lees meer ››

Nieuws

7Zebra’s houdt je op de hoogte.

lees meer ››

Streepjescode

7Zebra’s onderscheidt zich door de streepjescode, een unieke aanpak die als een merkteken verweven is in alle opdrachten.

lees meer ››

Portfolio

7Zebra’s is in diverse rollen bezig met wat er speelt in de samenleving: van de fysieke leefomgeving tot economie en veiligheid, van het sociaal domein tot democratische vernieuwing.

lees meer ››

Zebraveren

7Zebra’s inspireert met eigen producties en materialen: van publicaties, onderzoeksmethoden en gesprekstechnieken tot trainingen en themaontmoetingen.

lees meer ››

7Zebra's

7Zebra’s is een kudde bijzondere individuen, met elk een uniek strepenpatroon. Door samen op te trekken bieden de zebra’s een breed scala aan talenten en mogelijkheden.

lees meer ››

Contact

7Zebra’s haalt haar energie uit de samenwerking met betrokken opdrachtgevers, zowel in kleine opdrachten als in intensieve trajecten van lange adem.

lees meer ››

Visieontwikkeling – begin met het einde voor ogen

Begin met het einde voor ogen
7Zebra’s maakt maatschappelijke urgentie zichtbaar door expliciet te benoemen wat er gaande is. En nodigt partners uit om zich onomwonden uit te spreken over waar ze zich met elkaar hard voor willen maken.

Zo ontwerpen en begeleiden we visietrajecten waarin partijen elkaar vinden en samen de schouders zetten onder een aanpak waar de samenleving echt iets van merkt. Sleutel tot succes is dat we de route naar het eindresultaat inzichtelijk en behapbaar maken. En uitgaan van de impact die iedere speler daarin kan en wil hebben.

Op berenjacht
Vaak zijn er talrijke beren op de weg die eerst weggewerkt moeten worden. Doorbraaksessies die specifiek op die obstakels zijn gericht, creëren ruimte om samen verder te komen. We omarmen daarbij kunstinterventies als manieren om patronen te doorbreken. Daardoor ontstaat ruimte voor verwondering en verandering.

Site by Alsjeblaft!